А знаєте, чому небезпечно не знімати чохол перед зарядкою телефону? Дізнайтеся, чим це загрожує вашому пристрою

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чохол для смартфона — корисна річ, яка рятує ваш пристрій у багатьох ситуаціях. По-перше, він захищає мобільний пристрій від пилу та інших забруднень. По-друге, наявність чохла знижує ймовірність появи подряпин з його поверхні. По-третє, іноді такий чохол може пом'якшити наслідки падіння гаджета.

Однак наявність чохла на смартфоні має не тільки позитивні сторони. Є одна ситуація, коли чохол може зашкодити вашому телефону. А саме — процес зарядки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіщо знімати чохол перед заряджанням телефону?

Перед тим, як почати заряджати свій гаджет, необхідно зняти з нього чохол. Ця рекомендація пояснюється просто: під час зарядки смартфон нагрівається, а присутність захисного чохла лише посилює нагрівання пристрою.

Таким чином, чохол може призвести до підвищення температури вашого смартфона під час зарядки. Це збільшує ризик перегріву, а, отже, і ризик несправності пристрою. Тому не забувайте знімати чохол перед кожною зарядкою телефону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих рекомендацій та уникаючи вказаних помилок, ви збільшуєте шанси того, що телефон працюватиме добре і довго. Також раніше ми назвали три причини , через які не можна користуватися пристроєм з розбитим або тріснутим склом. Дізнайтеся, які проблеми можуть виникнути через це.