"Ритуал", який потрібно проводити щомісяця, щоб телефон добре та швидко працював: беріть на замітку

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

А ви знаєте, що кожного місяця з телефоном потрібно проводити певний "ритуал"? Про яку дію йдеться, читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Сьогодні безліч компаній пропонують користувачам різноманітні програми з приємним дизайном. Однак багато хто з нас сприймає їх швидше як іграшки, використовуючи лише один чи два рази та забуваючи потім про їхнє існування. Проте вони продовжують займати місце на нашому телефоні й знижувати продуктивність пристрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сучасні гаджети дозволяють встановити сотні програм, але на практиці ми активно користуємось кількома. Тому потрібно щомісяця чистити пам'ять. Проводьте аудит встановлених додатків і позбавляйтеся від зайвих програм, оскільки оновлення цих додатків можуть споживати значні обсяги трафіку та ресурсів.

Рекомендується також відмовитися від push-повідомлень та програм, які давно не використовувалися. Важливо вимкнути програми, які, хоч і неактивні, але продовжують працювати у фоновому режимі, споживаючи заряд акумулятора.

Також не варто накопичувати багато картинок, аудіофайлів та відео, отриманих через месенджери. Вони можуть займати цінний простір у пам'яті вашого пристрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак потрібно не тільки щомісяця чистити телефон, але ще й правильно доглядати його. Дізнайтеся, чим не можна протирати екран смартфона. Виявляється, улюблені методами можуть зіпсувати ваш телефон. Дізнайтеся, чи ви не допускаєте ці популярні помилки.