Не найкращий подарунок взимку: чому авто не варто купувати саме зараз

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато водіїв планують поміняти чи придбати нове авто до Нового року. Зробити бажаний  подарунок собі під ялинку , адже саме у передноворічний час у салонах багато знижок.

Але купувати машину взимку - не найкраща ідея. Редакція ХОЧУ! розповідає, чому не варто цього робити, навіть за шаленими знижками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не найкращий подарунок взимку: чому авто не варто купувати саме зараз - фото №1

♦В першу чергу не бажано купувати автомобіль водіям, які нещодавно отримали права і не володіють достатніми навичками водіння. Вчитися керувати авто на слизькій дорозі, з поганими погодними умовами - не найкращий варіант. Зростає ризик потрапити в дорожню пригоду або застрягнути у кучугурі сніги при виїзді з двору. Навчатися водіння краще на сухих дорогах.

♦ Перед тим, як машина надійде до автосалону її заганяють на морозі в автовоз. Це відбувається на морозі і двигун недостатньо прогрівається, що впливає на його стан. До того ж вони можуть годинами чекати на кордоні чи у корках просто неба.

♦ Не звертайте увагу на великі знижки, які пропонують салони. Адже після Нового року автомобіль вважається вже однорічним, хоча минуло лише кілька днів. Тому продавці намагаються продати його якнайшвидше за допомогою акцій та знижок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, який час обрати для купівлі авто ми писали раніше. Адже від пори року залежить вартість машини, що дозволить вам суттєво заощадити здійснивши покупку у правильні місяці.