ТОП-10 подарунків автомобілісту під ялинку

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На Новий рік ми завжди чекаємо подарунків . Але приємно їх не лише отримувати, а й дарувати. Придбати певну річ легко, якщо ми знаємо вподобання людини. Тому, якщо ви хочете порадувати водія - оберіть те, що йому точно знадобиться.

Цінним і бажаним подарунком для автолюбителя буде те, що він активно зможе використовувати з задоволенням. Тому bls підготував добірку найкращих подарунків, які викличуть справжнє захоплення у власника автомобіля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-10 подарунків автомобілісту під ялинку - фото №1

10 найкращих ідей подарунка

1. Відеореєстратор

Якщо ви знаєте що у водія точно ще немає відеореєстратора, подаруйте його на Новий рік. Цей корисний пристрій, фіксуватиме все, що відбувається на дорозі і допоможе довести правоту у спірних ситуаціях. При виборі зверніть увагу  на хорошу модель з високою роздільною здатністю, яка дозволить бути впевненим у якості відео.

2. Навігатор

Хороший зручний подарунок, який дасть змогу не відволікатися від дороги, щоб знайти карту чи подивитися її у смартфоні. Особливу користь оцінять люди, які часто і довго подорожують.

3. Автопилосос

Звичайно, задоволення не з дешевих, проте його практичність важко переоцінити. Він буде використовуватися постійно, адже водії обожнюють тримати машину в ідеальній чистоті.

4. Компресор для накачування шин

Шини, зазвичай спускають у самий невідповідний момент, тому таку річ варто мати завжди під рукою. Можете вибрати ручний або автоматичний, в авто він точно буде доречним і гідно оціниться.

5. Зарядний пристрій для акумулятора

Якщо машина вживана, або акумулятор не новий, пристрій точно знадобиться, особливо взимку. Адже акумулятор швидко сідає на морозі, а якісна, надійна зарядка допоможе не допустити таких ситуацій.

6. Накидки на сидіння

Зараз є великий вибір на різну пору року. На зимовий період краще підібрати з підігрівом сидінь, адже це дуже комфортно і приємно. Можна вибрати з святковими зображеннями діда Мороза чи оленів, сніжинок та подарунків. Якщо у людини сидяча робота - купіть з масажним ефектом, це допоможе розслабитися. Класичний варіант стане у пригоді у будь-якому випадку. Особливо, для прихильників мінімалізму.

7. Набір інструментів

Коли водій самостійно займається ремонтом своєї "ластівки" і вміє полагодити дрібні неполадки - набір інструментів припаде до душі. Адже власник знає, як їх використовувати. Виберіть готовий комплект у валізі, так зручно зберігати  і практично у користуванні.

8. Антирадар

Такий пристрій оцінить кожний водій. Адже він допоможе уникнути проблем, адже підкаже, які перешкоди очікують попереду. Оберіть потужний пристрій, він коштує дорожче, але надійно слугуватиме довгий час.

9. Сертифікат

Якщо у людини є все, з перерахованого, тоді ви можете придбати кілька відвідувань автомийки чи сертифікат на купівлю в автомагазині.

10. Послуга

Можливо хорошим  варіантом стане оплатити послугу "Ваш водій", адже існують ситуації коли така послуга буде неоціненною допомогою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всі, хто має у користуванні автомобіль, будуть раді подарункам, пов'язаним з машиною. Обирайте самостійно у інтернет-магазинах або зверніться до консультантів у автоточках. Людина, якій ви даруватимете, гідно оцінить вашу увагу і приділений, на вибір презента, час.