Щоб жодна подряпина не "муляла" очі: крутий лайфхак для автовласників

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато власників машини часто зіштовхуються з появою подряпин на кузові автомобіля. Найчастіше це трапляється під час паркування або неуважності водіїв.

Не потрібно поспішати і одразу перефарбовувати машину. Існує перевірений спосіб, за допомогою якого можна чудово замаскувати подряпину без сліду, розповідає autogid.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Щоб жодна подряпина не "муляла" очі: крутий лайфхак для автовласників - фото №1

Якщо з вами трапилася така халепа і подряпина, що утворилася, не є надто глибокою, ви цілком зможете впоратися самостійно. Для цього у бардачку завжди повинна бути зубна паста.

Це один з найпростіших і найдешевших засобів, який допоможе розв'язати проблему, що утворилася. Для початку потрібно очистити подряпане місце від бруду та пилу. Потім нанести на чисту суху ганчірку невелику кількість зубної пасти та обережними рухами почати наносити на подряпину. Далі протерти сухою ганчіркою.

Процедуру повторювати до тих пір, поки місце подряпини не буде видно. Можливо знадобиться велика кількість повторів, але у результаті подряпина зникне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий спосіб чудово спрацює з неглибокими подряпинами. У разі складніших пошкоджень доведеться звернутися до професіональних майстрів, які допоможуть розв'язати проблему. Проте будьте уважними, щоб недобросовісні працівники не спробували вас обдурити.