Працюватиме значно довше без підзарядки: як зробити, щоб ноутбук довше тримав заряд

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як зробити, щоб ноубук працював довше
Подовжити заряд ноутбука. Фото: zakarpattya.net.ua

Під час відключень світла можна продовжувати працювати за ноутбуком, якщо вміти збільшити час заряду

Багато людей у сучасних умовах працюють віддалено, тому для них важливо завжди мати доступ до комп’ютера. Але під час відключень світла зарядити ноутбук чи гаджети може бути досить проблематично.

Кілька цікавих способів допоможуть працювати вашій техніці значно довше без підзарядки. Як зробити, щоб ноутбук довше тримав заряд, розповідають patrioty.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб ваш ноутбук не підвів вас у відповідальний момент та довше міг працювати без підзарядки, варто регулярно проводити профілактичні заходи: змінювати термопасту та очищувати кулери. Тоді ваш пристрій не буде сильно переохолоджуватися. Також користувачі, щоб пристрій працював довше вмикають режим економії заряду енергії та зменшують яскравість на екрані.

Як налаштовувати параметри дисплея

Добре знижує споживання енергії, якщо суттєво зменшити яскравість екрана. Найкраще - увімкнути темну тему. Вимикайте Wi-Fi та Bluetooth, якщо не користуєтеся, щоб не витрачати заряд енергії.

Налаштування графіки

Переконайтеся, що ваш ноутбук використовує не дискретну, а вбудовану відеокарту для показу зображень. Всі додатки і процеси, якими не користуєтеся варто вимкнути, адже вони надто енергозатратні. Також заведіть правило - закривати вкладки, які вам більше не потрібні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які поради допоможуть продовжити життя вашому ноутбуку . Адже така техніка потребує обережного поводження.