Ніколи не робіть цього зі своїм ноутбуком взимку! Дізнайтеся, яка помилка "вб'є" ваш пристрій

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зима не за горами й, можливо, скоро настануть суворі морози. У таких умовах люди натрапляють на різноманітні труднощі, включаючи проблеми з функціонуванням різних пристроїв.

Наприклад, робота ноутбука залежить від температури повітря, але не всі користувачі звертають на це увагу. Це може призвести до ламання комп'ютера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що не можна робити із ноутбуком взимку?

Ноутбуки нормально працюють при температурі повітря від +5 до +35 градусів. За більш низьких температур виникають проблеми, навіть якщо ноутбук вимкнено.

Деякі користувачі, забувши про це, виносять ноутбук на мороз без належного захисту. Тому важливо пам'ятати просте правило: перед виходом на мороз вимкніть ноутбук і заберіть його в спеціальну сумку. Інакше він може перестати працювати.

Ще одна поширена помилка — відразу після повернення в теплу квартиру багато хто включає ноутбук. Це теж не так. Після перебування на морозі портативному комп'ютеру потрібен деякий час для "відпочинку", інакше температурні перепади можуть негативно вплинути на його внутрішні компоненти. Тому, повернувшись додому морозного дня, краще почекати хоча б 60 хвилин перед включенням принесеного ноутбука.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, який "ритуал" потрібно проводити щомісяця, щоб телефон добре і швидко працював. Візьміть цю пораду на замітку!