11 років родина оплакувала зниклого кота Тобі... а він раптово повернувся! Це справжнє різдвяне диво‍

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Домашнього кота, який раптово зник, вдалося знайти через 11 років. Тварина жива, вигуляна і кумедна. Історія трапилася напередодні Різдва — мрії збуваються!

Подія трапилася в Англії у містечку Бедфорд, пише coventrytelegraph.net. У 2012 році в сім'ї Алланів зник кіт Тобі. 14-річна дитина, яка була дуже прив'язана до тварини, зазнала стресу. Кота не змогли знайти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте напередодні Різдва 2023 року Тобі знайшовся. Його виявили працівники служби захисту котів Cats Protection, куди кота віднесла жителька містечка. Після цього знайшлися господарі Тобі. Допоміг у цьому мікрочип, на якому була інформація про кота.

Завжди приємно чути такі історії, як історія Тобі, коли кіт і господар возз'єдналися завдяки мікрочіпу після стількох років розлуки,

— зазначили у службі захисту котів.

Сім'я Алланів розповіла, що їхня дитина давно мріяла про кота, тому і з'явився Тобі. Його взяли з притулку, і коли кіт зник, це стало великим стресом:

Це схоже на різдвяне диво. Я спочатку була в шоці й не могла у це повірити. Коли Тобі зник, ми припустили, що сталося найгірше. Він зовсім не змінився за весь цей час.

Чипування домашній тварин в Англії стане обов'язковим. Відповідний закон вступає в дію у червні 2024 року. За порушення доведеться платити штраф у розмірі 500 фунтів стерлінгів, а це — біля 23 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як господарі одягають своїх тварин взимку. Для вас — кумедні світлини котів і собак у кофтах і шапках.

Фото: coventrytelegraph.net