Вірусна програма iPhone чи фотошоп: Інтернет заполонило тривимірне фото у різних позах

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Блогерка виставила світлину, де видно її зображення у трьох дзеркалах. У кожному — воно різне. Фото миттєво стало топовим у соцмережах, усі активно обговорюють, чому так сталося.

Фарук Коутс похвалилася статусом нареченої та виставила фотографію, де є її відображення у 3 дзеркалах. У кожному дзеркалі вона має різну позу. Дівчина запевняє, що не користувалася фотошопом чи Live Photos.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку фото здається стандартним, але якщо придивитися — в одному відображенні дзеркала руки опущені, в другому — одна опущена, а в третьому дві складені у замочок. Читачі стверджують, що це все ж таки витівки фотошопу. Інша частина аудиторії, яка вірить Фарук, висловлює припущення про збій Live Photos або вірус у панорамній функції на iPhone 12.

Вірусна програма iPhone чи фотошоп: Інтернет заполонило тривимірне фото у різних позах - фото №1
@wheatpraylove

Гаразд, привіт! Переходимо від історій до сітки. Я ходила по магазинах весільних суконь, і картина реальності розсипалася. Це справжнє фото, не відфотошоплене, не панорамне, не Live Photo. Якщо ви не можете побачити проблему, будь ласка, продовжуйте дивитися, і тоді ви зможете її не побачити. Повна історія в моїх найяскравіших моментах (ДЗЕРКАЛО) Будь ласка, насолоджуйтесь цим глюком в матриці/фото, від якого мене ледь не знудило на вулиці. А ще я заручена!

— написала Фарук Коутс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про маленького хлопчика Матвія із Черкащини. Дитина знову підкорила соцмережі, порадивши людям готуватися до Різдва.

Фото: @wheatpraylove