Мирних і приємних вихідних! Теплі слова і картинки — українською

Позитив
1 250
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дівчина з кавою за столом, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Бажаємо вам гарних вихідних, які подарують мир, любов і віру в себе, тому що ви — найкращі

Кожен тиждень приносить свої уроки життя. Ви бездоганно впоралися з усіма кармічними завданнями! Попереду — вихідні. Бажаємо вам мирних та щасливих днів відпочинку. Для вас — гарні картинки українською.

Нехай ці вихідні здійснять ваші мрії та подарують ідеї для реалізації планів. Бажаємо вам натхнення і гарного настрою. Будьте світлом, яке радує і заряджає інших. Допомагайте оточуючим. Даруйте добро і свою любов, тому що ви — і є любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви втомилися або відчуваєте сум, погляньте у дзеркало. Ви — неймовірно гарні. Ви єдині на цій планеті: такої людини ніколи не було, немає і не буде. Не опускайте руки, не бійтеся іти вперед і здійснювати свої мрії.

Чашка з кавою і цукерки на столі, фото
Фото: Тетяна Гордіюк
Квітка соняшника на жовто-блакитному фоні, фото
Фото: Маргарита
Букет квітів і побажання, картинка
Фото: Lora-Victoria
Букет троянд, картинка
Фото: Оксана М.

Щастя, сонце, любов, пісні пташок — усе це для вас! Ви дитина Всесвіту, яку захищають Ангели. Нехай вони благословляють ваші вихідні та дарують мотивацію. Перемагайте свої обмеження. Ви вмієте більше, ніж вам здається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Повітряна куля, фото
Фото: Pinterest
Фіолетова орхідея, фото
Фото: Ліліана

Раніше ми писали мотиваційні постери на кожен день. Для вас — найгарніші побажання для гарного настрою і тематичні картинки.