6 справ, які варто зробити, поки не прийшла весна

Позитив
725
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка радіє снігу, фото
Фото: lookstudio

За календарем скоро весна, тому варто поспішити доробити “зимові” справи

До кінця зими залишилися лічені дні. Поки ще є час, варто зробити справи, які весною буде виконати нереально. Нехай ваш настрій стає щодня більш натхненним та вмотивованим.

Аби завершити зиму з найкращими емоціями, здійсніть плани та мрії, які можна зробити виключно у цей сезон. До настання весни залишилося декілька днів, тому варто поспішити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Перекласти одяг у шафі

Холодна погода позаду, тому варто сховати хутро та утеплені штани з кофтинами трохи далі. Час дістати легший гардероб та взуття. Перегляньте, які речі вийшли з моди, що потрібно перепрати. Наведіть лад у шафі, аби не витрачати на це час весною.

Відкрита шафа з одягом, фото
Фото: self.com

2. Список планів на весну

Аби весна була продуктивною та успішною, потрібно спланувати свій режим роботи, пріоритетні завдання та відпочинок. Не забувайте про час для хобі та саморозвитку. Орієнтовний план на весну допоможе бути ще більш успішним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Знайти нове хобі

Новий сезон — нове хобі. Час пробувати те, чим ви ніколи не займалися. Життя не таке довге, як ми часто думаємо. Тому беріть від нього максимально більше корисних речей для свого задоволення. Ніколи не ходили на танці чи художні майстер-класи? Спробуйте, хоча б 3 заняття.

Заняття з малювання, фото
Фото: pinterest.com/nameksyusha/

4. Покатайтеся на ковзанах чи лижах

Зимовий сезон ще не завершився, і багато де є спеціально облаштовані місця для зимових видів спорту. Якщо ви досі не каталися на ковзанах чи лижах, виправте цю ситуацію.

Ноги у ковзанах, фото
Фото: Ashley

5. Зберіть друзів

Придумайте причину, з якої можна запросити до себе кращих друзів. Наприклад, провести разом останні дні зими. Накрийте смачний стіл, поділіться враженнями про цей сезон та найкращими спогадами. Не забудьте про фотографії на пам'ять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

6. Навчіться готувати нову страву

Поставте за мету навчитися готувати нову страву. Наприклад, пиріг або печиво. Потренуйтеся із гарним оздобленням. Придумайте, що можна спекти з нагоди початку весни та 8 Березня.

Печиво у формі ведмедиків, фото
Фото: hellowonderful.co

Нагадаємо, раніше ми писали про 8 Березня . Для вас — історія виникнення цього свята, і що пропонують в Україні, аби не було асоціацій із радянщиною.