Квілінг: ультрамодні весняні картини для вашого натхнення (ФОТО, ВІДЕО)

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Троянда у техніці квілінг, фото
Фото: instagram.com/mary.veligotska/?img_index=1

Для вас — найгарніші картини у техніці квілінг про весну

Кожна людина має своє хобі. У більшості воно пов'язане із творчістю: хтось вишиває, хтось займається ліпкою, хтось — малює картини . До вашої уваги — тендітні й нестандартні картини на весняну тематику, виконані в техніці квілінг.

Картини з квілінгу можуть робити всі. Головне — бажання, терпіння і кольорові смужки паперу. Малюйте будь-яку картину, яка вам подобається, на цупкому папері. Можете розмалювати її аквареллю, а потім клеїти смужки. Тоді замість білого фону різні деталі будуть кольоровими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — птахи на квітучих гілках, дерева, букети квітів, бутони та бруньки. Обирайте найсвітліші, ніжні відтінки паперових смужок, аби картина виглядала святково та освіжала інтер'єр.

Картини у техніці квілінг найкраще розміщувати у рамку під скло. Так на декоративний папір не буде потрапляти пилюка. Дану техніку можуть виконати і діти, і підлітки, і дорослі. В залежності від віку корегуйте складність роботи та інструменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як малювати на каві . Для вас — добірка простих картинок, які можна повторити паличкою чи зубочисткою.