Ви значно заощадите, якщо знатимете день для кращого бронювання авіаквитків

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Досвідчені туристи добре знають, що бронювати квитки задовго наперед - це можливість гарно зекономити на авіаквитках . А якщо ви здійснюєте подорож з родиною чи друзями - то економія може бути досить суттєвою.

На вартість вплинуть не лише завчасно придбані квитки, а й конкретний день тижня, інформує dip . Наприклад, рейси, які ви бронюєте у неділю, будуть на 13% дешевшими, ніж заброньовані у п'ятницю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Місця на міжнародні рейси найкраще бронювати за 60 днів, але не більше як за 4 місяці. Тоді ви будете впевнені, що вони доступні, та й заощадити можливо близько 10% вартості. Згідно з звітом  Expedia Air Travel Hacks Report за 2024 рік минулого року золота середина настала якраз за пів року.

Місця на внутрішні рейси бронюються за місяць від запланованої поїздки, це дозволяє заощадити 24% вартості. Тому, люди, які придбають квитки в останні секунди, платять значно більше. Найменше рейсів скасовуються з 9.00 до 15.00. Статистика показує, що можливість скасування рейсів після 15.00 на 50% вище, ніж на попередні рейси.

Ви значно заощадите, якщо знатимете день для кращого бронювання авіаквитків - фото №1

Якщо забронювати місця на внутрішній рейс у суботу, то заощадите 13 % порівняно з неділею. А для міжнародних рейсів слід потурбуватися і забронювати квитки у четвер. Якщо порівнювати з неділею, то білети з бронюванням у четвер заощадять вам 16%, адже неділя є найдорожчим днем для бронювання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайно бувають термінові справи і можливість придбати квитки лише в останні хвилини, що трохи б’є по кишенях. Але якщо поїздка запланована, то краще потурбуватися завчасно і забронювати наперед. Тоді ви не лише заощадите кошти, а й будете позбавлені багатьох незручностей вашої подорожі.