Як сховати гроші і телефон від злодіїв: пляжні лайфхаки, які вас здивують (ВІДЕО)

Відпочинок і подорожі
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Поки космічний туризм нам все ще недоступний (хоча наступного року все може змінитися), доведеться проводити свою відпустку на звичайних земних пляжах. А щоб відпочинок не зіпсували злодії, у цьому матеріалі розповімо, як сховати від них свої цінні речі.

Якщо ви відпочиваєте на відкритих пляжах, існує великий ризик стати жертвою місцевих крадіїв. Та щоб все ж не залишати гаджети та гроші в готелі, скористайтесь наступними лайфхаками. Проте зважайте, що жоден з них, на жаль, не може гарантувати 100% захисту ваших речей від злодіїв.

Лайфхак з контейнером

Related video

За інформацією Ukr.Media, коштовні речі можна покласти у пластиковий контейнер, закопати його у пісок та накрити зверху пляжним рушником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Недоліки цього способу:

  • він не працює на галькових пляжах;

  • злодії можуть стежити за вами тривалий час і знати, де ви сховали речі;

  • крадії можуть знати про цей спосіб;

  • можна забути про контейнер або де він закопаний.

@khalif_time #армения #france #литва #латвия #европа #германия #таджикистан #узбекистан #кыргызстан #казахстан #украина #беларусь #молдова #азербайджан #россия #грузия #франция #прикол #чечня ♬ оригинальный звук -

Лайфхак з підгузком

Ще один спосіб зберігання цінних речей включає використання звичайних дитячих підгузків. Візьміть чистий памперс та покладіть в нього гроші чи телефон - навряд чи злодії захочуть порпатися у цьому предметі.

Лайфхак з гребінцем для волосся

Якщо у вашого гребінця можна зняти верхню частину, то скористайтесь цим, щоб покласти всередину гроші.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що у Фінляндії збудували гігантський круїзний лайнер на 10 000 людей! Як виглядає це диво техніки - дивіться у цьому матеріалі.

Фото: freepik.com