ТОП за свої гроші: рейтинг найкращих країн для тих, хто працює дистанційно

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Дистанційна робота має свої важливі переваги. Адже фрілансер, який працює віддалено, сам створює свій графік, не витрачає час на дорогу і може спланувати зручний розпорядок дня. Також можна поєднувати роботу з домашніми справами чи доглядом за дітьми.

А ще, безсумнівно, це чудова можливість працювати з будь-якої країни світу, головне, щоб був швидкий інтернет. Можна вибрати клімат, який вам підходить і крім роботи мати можливість на відпочинок і відвідування архітектурних місць.Згідно з дослідженням Global Remote Work Index від NordLayer, найкращою країною для цифрових кочівників визнана  Данія, розповідає dip .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досить цікавим є те, що у десятці найкращих виявилися переважно країни Західної та Північної Європи. Попри  високі ціни на житло, транспорт та їжу фрілансери обирають їх для комфортної роботи та проживання.

Автори рейтингу зазначають, що одним із ключових визначальних факторів при складанні списку стало співвідношення між рівнем кібербезпеки та соціальною безпекою.

ТОП за свої гроші: рейтинг найкращих країн для тих, хто працює дистанційно - фото №1

Ось як виглядає топ-10 найкращих країн для фрілансерів:

  1. Данія;

  2. Нідерланди;

  3. Німеччина;

  4. Іспанія;

  5. Швеція;

  6. Португалія;

  7. Естонія;

  8. Литва;

  9. Ірландія;

  10. Словаччина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожна людина вибирає роботу згідно з своїми знаннями, навичками та здобутою освітою.  Дуже добре, якщо обрана професія має попит на ринку праці . Це дасть можливість заробляти пристойні гроші і отримувати задоволення від роботи.