Об'їхати весь світ можна буде поїздом! Що відомо про запуск унікального маршруту і скільки коштує таке задоволення

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато мандрівників, при виборі транспорту, обирають саме потяг. Адже їх приваблює романтика дорожніх колій, стукіт коліс і можливість нових знайомств. Особливо, це стосується людей,  що бояться літати чи остерігаються довгий час перебувати на воді.

Мандрівка потягом, яка охопить 4 континенти відбудеться у 2024 році  візьме свій початок у Ванкувері, а завершиться у Сінгапурі. Попередня дата планується на  28 серпня. Подорож, яку можна вважати епічною, охопить 13 країн, 20 міст і триватиме 80 днів, розповідає  zakordon .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Турне матиме назву "Навколо світу на розкішному поїзді". Поїздка розпочнеться з Канади протягом трьох днів пасажири проїдуть на потязі Rocky Mountaineer, через канадські скелясті гори, озеро Луїза та Національний парк Банф.

Об'їхати весь світ можна буде поїздом! Що відомо про запуск унікального маршруту і скільки коштує таке задоволення - фото №1

Потім туристи здійснять переліт до Единбурга (Шотландія). Там на них чекатиме тиждень у  поїзді Belmond Royal Scotsman. Далі пасажири вирушать у  дводенну подорож на чудовому Східному експресі Belmond Venice-Simplon, який провезе мандрівників від Парижа (Франція) до Венеції (Італія). А після цього шість ночей на поїзді The Maharajas' Express із Делі в Мумбаї (Індія), де буде можливість відвідати Тадж-Махал та Джайпур.

Після цього туристи продовжать подорож в Стамбулі (Туреччина), де учасники маршруту здійснять пересадку на поїзд The Golden Eagle Danube Express, який доставить їх до Румунії, Болгарії та Угорщини. За чотири дні  пасажири зможуть насолодитися старовинними замками та мальовничими гірськими краєвидами.

Об'їхати весь світ можна буде поїздом! Що відомо про запуск унікального маршруту і скільки коштує таке задоволення - фото №2

Далі маршрут триватиме до Південної Африки, де туристи проведуть три дні на поїзді Rovos Rail, подорожуючи з Преторії до Кейптауна.

Завершальний етап подорожі - це поїздка із Сінгапуру до Малайзії з поверненням назад. Мандрівники вирушать у тур на поїзді Belmond Eastern and Oriental Express, який відновили недавно і проходитиме він через джунглі і річки Малайзії.  Після цього поїзд вирушає до Сінгапуру, де і завершиться подорож.

Об'їхати весь світ можна буде поїздом! Що відомо про запуск унікального маршруту і скільки коштує таке задоволення - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яка вартість такої мандрівки?

Цей неповторний маршрут розроблений компанією Railbookers після того, як значно зріс попит на елітні залізничні подорожі з повним комфортом.

Попит на розкішні залізничні перевезення з боку наших клієнтів продовжує зростати, і у відповідь ми створили ідеальну поїздку зі списку бажань, – заявив Френк Маріні, генеральний директор міжнародної залізничної компанії.

Пасажири можуть обирати, як повноцінну подорож всі 80 днів, або ж окремі етапи на свій смак. Туристи не перебуватимуть постійно у потязі. На кожній зупинці вони матимуть досить часу на ознайомлення з містом і ночівлю у бажаних місцях.

Об'їхати весь світ можна буде поїздом! Що відомо про запуск унікального маршруту і скільки коштує таке задоволення - фото №4

Між переїздами туристи матимуть змогу зупинитися в хороших готелях в Лондоні, Римі, Флоренції, Стамбулі, Делі та Будапешті.

Вартість поїздки стартує з ціни 119 599 доларів США на людину. Ця сума охоплює квитки на поїзди, проживання в готелях, автомобільні трансфери, деякі авіаперельоти (крім індивідуальних міжнародних рейсів), а також екскурсії та харчування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви полюбляєте такі довготривалі подорожі, тоді можете розглянути варіант мандрівки на величезному круїзному лайнері , який вже зовсім скоро здійснить свою першу мандрівку. Головне - здобути нові враження, насолодитися гастрономічним різномаїттям і добре відпочити.