Якісно, тихо і недорого: де відпочити в Україні у 2024 році

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Де в Україні відпочити літом
Кути поїхати на відпочинок в Україні влітку. Фото: https://kraina-ua.com

Час планувати подорож затишними місцями України

Літо вже у розпалі, тому час планувати відпустку, щоб наповнитися силами та новими враженнями. Якщо можливості поїхати за кордон немає, не потрібно хвилюватися, адже Україна надзвичайно багата на тихі, затишні місця, чудові краєвиди та пам’ятки архітектури.

Надзвичайно захопливі напрямки на будь-який смак можна підібрати за лічені хвилини. Все залежатиме, чого саме ви очікуєте від подорожі: неймовірного драйву, споріднення з природою чи відвідування пам’ятних місць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди поїхати в Україні влітку 2024

Одеса

Чорноморська перлина, яка надзвичайно привітна до туристів, гостинна та наповнена різноманітними варіантами для відпочинку. Тепле море, чисті піщані пляжі, дивовижна природа, а архітектура міста манить гуляти годинами, перериваючись лише на обід чи вечерю у сотнях кафе та ресторанів для найвибагливіших гурманів.

Карпати

Це справжнє місце сили для багатьох людей. Долини та гірські вершини приваблюють туристів своєю красою у будь-яку пору року. Саме тут можна наповнити себе спокоєм, тишею та прекрасними емоціями. Відчути велич природи та красу живого світу.

Закарпаття

Кожен турист зможе відшукати тут щось особливе. Сюди їдуть з усієї України, щоб насолодитися гастрономічними шедеврами, відпочити душею та тілом у СПА та побачити безліч замків, палаців та скарбів історії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що можна побачити у Карпатах та як чудово провести вільний час з сім’єю та друзями. Водоспади, курорти, гори та мертве озеро приваблюють своєю красою та неймовірними краєвидами.