Куди поїхати на відпочинок, щоб не розоритися і чудово провести час: найкращі місця у 2024 році

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Все більше люди прагнуть відпочити, але не витратити на це неймовірні гроші. У 2024 році туристи шукатимуть нові напрямки у туризмі , які здатні подарувати неймовірні відчуття за розумну ціну.

У наступному році варто обирати якісний та приємний відпочинок. Про 4 красиві країни розповідає відомий мандрівник та експерт з подорожей Саймон Колдер для інтерв’ю BBC Breakfast, розповідає express.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Куди поїхати на відпочинок, щоб не розоритися і чудово провести час: найкращі місця у 2024 році - фото №1

Найкращі 4 країни для повноцінного відпочинку у 2024 році, на думку Саймона це: неймовірна Португалія, популярна Болгарія, прекрасна Албанія та дивовижна Чорногорія.

1. Португалія.

Це чудова країна з багатою історією, яскравими містами і красивою береговою лінією та привітними людьми. Колдер рекомендував відвідати Лісабон, а також міста Кашкайш, Ешторіл і Сінтра. Це місце сповнене сюрпризів та не залишить туристів байдужими.

Куди поїхати на відпочинок, щоб не розоритися і чудово провести час: найкращі місця у 2024 році - фото №2

2. Болгарія

Болгарія — справді прекрасна країна.  Її піщані чорноморські пляжі є обов’язковими для відвідування, а також Пловдив і Софію, два найкрасивіших міста. Приємні ціни за чудовий сервіс та смачна вишукана різноманітна кухня.

Куди поїхати на відпочинок, щоб не розоритися і чудово провести час: найкращі місця у 2024 році - фото №3

3. Чорногорія

Згідно з недавнім дослідженням експертів Jersey Island Holidays, Чорногорія є однією з найбільш "недооцінених" країн Європи та одним із найдешевших місць відпочинку. Якщо ви прагнете відпочити за низькою ціною та високою якістю у сфері обслуговування, не пропустіть це райське місце.

Куди поїхати на відпочинок, щоб не розоритися і чудово провести час: найкращі місця у 2024 році - фото №4

4. Албанія

Експерти з подорожей у Wanderlust пояснили, що Албанія є "таємним Середземномор’ям", де "пляжі залишаються здебільшого вільними від курортів". Тут неймовірно красиві пляжі та дуже дружні люди.

Куди поїхати на відпочинок, щоб не розоритися і чудово провести час: найкращі місця у 2024 році - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про найкращий час бронювання готельного номера. Зверніть увагу, адже від цього залежить ваш відпочинок, якісний сервіс та заощаджені кошти.