Дешевше - тільки на птахах: як купити дешеві авіаквитки

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Поради для вдалої купівлі білетів на літак
Лайфхаки для купівлі авіабілетів. Фото: uniticket.

Квитки обійдуться значно дешевше, якщо знати деякі хитрощі

Правильно спланований відпочинок, це мистецтво, яким володіють далеко не усі туристи. Авіабілети коштують дорого, тому потрібно знати цікавинки, які дозволять значно заощадити під час подорожі або людям, які часто літають по робочім моментам.

Економити на авіабілетах цілком можливо. Адже певні лайфхаки дозволять придбати білет набагато дешевша, розповідає dovidka.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бронювання заздалегідь чи купівля білетів в останній момент . Бронювати квиток при перельоті у межах однієї країни краще за 8 тижнів. Якщо у планах інша країна - за 24 тижні. Коли виникає ситуація спонтанної поїздки, можна спробувати придбати квиток, який часто продають зі знижками.

День вильоту. Найдорожчими є п’ятниця та вихідні дні. Якщо гострої потреби немає, дешевше обрати інший день для перельоту.

Нічний виліт. Існує практика зниження ціни авіакомпаніями на рейси з восьмої години вечора до ранку

Підпишіться на компанії. Досить часто, а іноді кожного дня одна з авіакомпаній влаштовує акцію і розпродає квитки, що залишилися.

Агрегатори в поміч. Існують спеціальні сайти з пошуку квитків на літак, які співпрацюють із різними авіакомпаніями і пропонують найкращі ціни на популярні рейси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А щоб подорож була вдалою, потрібно знати, яку валізу краще купити . Адже важливе значення має не лише розмір, а й призначення.