Постійно бракує грошей? Ефективні поради, які допоможуть спланувати авіаподорож з обмеженим бюджетом

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

При плануванні відпочинку варто знати кілька важливих моментів, які можуть значно заощадити ваш час, кошти та емоції і зробити подорож комфортною. Наприклад, якщо знати дні, у які потрібно купувати авіаквитки, то можна зробити це значно дешевше.

Щоб отримати максимум від подорожі необхідно володіти інформацією і знати деякі цікаві варіанти, на які треба звернути увагу. Навіть, якщо ви вирішили придбати білети в останній момент, це можна зробити не за всі гроші світу, розповідає skyscanner.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Постійно бракує грошей? Ефективні поради, які допоможуть спланувати авіаподорож з обмеженим бюджетом - фото №1

Варіанти для найкращого вибору:

  1. Завжди перевіряйте сусідні аеропорти. Напрямки з кількома аеропортами надають більше варіантів авіакомпаній, маршрутів та цін.При пошуку рейсів, виберіть "Додати найближчі аеропорти" де вкажіть міста вильоту і  міста прибуття.

  2. Бронюйте в один бік, а назад бронюйте окремо. Авіаквитки туди і назад далеко не завжди обходяться дешевше. Іноді ви економите більше, бронюючи квитки туди-назад окремо, адже так ви зможете змішувати і підбирати авіакомпанії.

  3. Телефонуйте, щоб дістати необхідну інформацію. Деякі туристичні компанії практикують розпродаж гарячих путівок з величезними знижками, при скасуванні клієнтами. Варто зателефонувати і запитати, чи є у них пропозиції з бронюванням в день вильоту.

  4. Не бійтеся ризикувати. Іноді очікування до самої останньої миті може окупитися. Існує можливість, що ціни на авіаквитки впадуть в міру наближення дати вильоту.

  5. Не лишайте поза увагою нічні рейси. Ці рейси, як правило, менш бажані, а отже, менш дорогі та менш переповнені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гарно спланувавши подорож і врахувавши всі нюанси ви можете суттєво заощадити. Дізнайтеся, як не переплачувати за багаж , за допомогою деяких хитрощів від бувалих туристів.