Оленяча ферма та палац Орловських: Леся Нікітюк розповіла, куди поїхати на Хмельниччині (ФОТО)

Відпочинок і подорожі
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк, фото
Фото: пресслужба

Ведуча шоу "Хто зверху" та "єПитання", які вже восени покаже Новий канал, розповіла про відпочинок з родиною та поділилась улюбленими локаціями

Найкращі вихідні у наш непростий час — з рідними людьми в дорогому серцю місці. Тому в будь-які вільні від зйомок та роботи дні Леся Нікітюк швиденько їде на Хмельниччину до родини. Нещодавно зірка зізналась, що випустить фільм про шоу "Хто зверху?", а потім влаштувала сім’ї вікенд по цікавих локаціях області. А ми ділимося цим маршрутом!

Зберігайте топ-3 небанальні локації у Хмельницькій області від ведучої розважальних проєктів Нового каналу "Хто зверху" та "єПитання", нові сезони яких побачите в ефірі вже восени. Ці місця варто побачити!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Оленяча ферма

Оленяча ферма на Хмельниччині, фото
Фото: пресслужба

У селі Міцівці знаходиться парк, у якому ви побачите павичів та оленят. І не просто побачите! Вони пасуться просто на галявині поряд з людьми, тож можна погладити та сфотографуватися. Дуже класне місце! А ще тішить, що діти так захопилися тваринами, що забули про гаджети.

— розповідає Леся.

2. Палац Орловських

Палац Орловських, фото
Фото: пресслужба

Це величезний маєток, що зберігся в селі Маліївці. Його звів італійський архітектор наприкінці ХVІІІ століття. Палац збудований у стилі класицизму, який відображає ідеї та традиції античного світу. Від прекрасного маєтку повз парк можна спуститися до штучно створеного водоспаду. Його повна висота — 18 метрів. Коли стоїш поряд, то здається, що звідти зараз вийде Мавка. Дуже красиво та спокійно. До речі, там можна не лише сфотографуватись, а й покупатися. Холоднюча вода змиває весь негатив. Але б’є сильно, як душ шарко. Зізнаюся, коли стала під водоспад, то тіло наче током пройшло. Потім мене різко кинуло в сон, а за дві години відчула приплив енергії.

— ділиться Нікітюк.

3. Костел святого Йосипа Обручника

Костел святого Йосипа Обручника, фото
Фото: пресслужба

Це справжня архітектурна перлина, яка знаходиться в селі Підлісний Мукарів. Костел з двома гострими шпилями виконаний у неоготичному стилі. За історією, ця пам’ятка пережила багато чого… Зараз костел гарно відреставрували. Тож можна насолодитись неймовірно красивим вітражним склом, органом та незвичною атмосферою.

— каже ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як швидко зібратися в гарячий тур. Ці поради стануть в пригоді, коли до подорожі один день!