Лінія серця на вашій руці розкриє всі таємниці характеру. Тест

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

По лініях на наших руках можна дізнатися багато цікавих речей. Від того, як вони розташовані, якої довжини та як виглядають можна з'ясувати приховані риси характеру.

На руці кожної людини є лінія серця. Від її вигляду залежить значення, проте, для всіх людей воно індивідуальне, розповідає unian .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пройдіть цей швидкий тест і дізнайтеся про себе цікаві речі!

Лінія серця на вашій руці розкриє всі таємниці характеру.Тест - фото №1

Лінія серця - це сама верхня горизонтальна лінія на долоні. Вона може проходити через всю тильну сторону руки, може закінчитися або перерватися будь-де. Уважно огляньте свої долоні, знайдіть лінію серця і добре розгляньте її розташування. Детальний розбір тесту прочитайте нижче.

Лінія серця на лівій руці збігається з правою

Спробуйте скласти дві долоні разом. Якщо лінії стикаються - ви людина з веселим складом характеру, проте не сумуєте на самоті. У вас сильна натура, емоції звикли тримати під контролем і роздратувати вас буває важко. Надасте перевагу провести час читаючи книгу, ніж на вечірці. Полюбляєте тишу, розміреність та стабільність в усіх сферах життя. Любите планувати і дотримуватися розпорядку. Друзі довіряють і цінують вашу увагу.

Лінія серця на руці праворуч вище, ніж на руці зліва

Ви нагадуєте терези, де на одній чаші розташована мудрість, а на другій - інтелект. Рішення приймаєте добре обдумавши, проте до правильної думки дослухаєтеся. Ваша мудрість іноді робить вас справедливим лідером, який прагне перемагати. Завжди турбуєтеся про інших, вмієте цінувати любов і бути вдячним. Роботі приділяєте багато часу, іноді нехтуючи сімейними обов'язками.

Лінія серця на долоні зліва вище, ніж на долоні справа

Психологи стверджують, що ви незалежна, сильна, вольова і мужня людина. Ви самодостатні і для щастя вам не завжди потрібні інші люди. З розумом підходите до розв'язання проблем, вмієте приймати важкі рішення і волієте покладатися лише на себе. Трішки романтики і пригод вам би не завадило.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви можете перевірити наші характеристики з вашими лініями та дізнатися, що з переліченого притаманне вам. Або пройти ще декілька цікавих тестів , які зможуть розкрити всі нюанси характеру.