Чи схильні ви до ревнощів? Психологічний тест на визначення довіри у стосунках

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Колеги вважають вас спокійною людиною, для рідних ви взірець миру, для дітей - приклад для наслідування. І лише ваша друга половинка знає, який вир емоцій кипить у вас всередині. Та як ви вмієте приховувати страхи та ревнощі.

Психологічні тести можуть розповісти не лише про бажання, а й про приховані ревнощі чи їх відсутність, розповідають patrioty .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виберіть на малюнку тваринку, яка вам найбільше сподобалася.

Чи схильні ви до ревнощів? Психологічний тест на визначення довіри у стосунках - фото №1

Кошеня

Ви дуже вразлива людина. Легко можете заплакати над романтичним фільмом і шкодуєте всіх на світі. Проте, потрібно бути обережною, адже вашою довірою можуть легко скористатися. Вашій майбутній половинці дуже пощастить  і знайомство з вами буде для партнера справжнім подарунком долі. До ревнощів відноситеся спокійно, адже повністю довірятимете коханому.

Цуценя

Ви дуже ревнива, але вважаєте, що це непомітно і ви добре це приховуєте. Однак, починаєте гніватися, коли партнер поводиться так як ви. Вам важливо, щоб емоції вирували постійно, вам легко посваритися за будь-якої дрібниці, проте першою миритися ви не будете. Не витримуєте компліменти і похвали для когось, крім вас.

Курчатко

Ви відкрита, добра, чесна людина, проте романтика не для вас. Найкращий подарунок це гроші, а сюрпризи ви просто ненавидите. Все має бути чітко сплановано, продумано і чітко. Кіно можна подивитися і вдома, свічки потрібні лише при відключеннях світла, а масаж - в лікувальних цілях. І ніяких серенад під вікнами.

Козеня

Романтика ваше друге ім’я. Креативні побачення, подарунки за вподобаннями, вітальні листівки і записки з побажаннями в неочікуваних місцях для коханого. Ви не потерпите конкуренції і якщо запідозрили лише натяк на іншу людину, то вашому обранцю буде непереливки. Душу відкриєте людині, якій цілком довіряєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В житті має бути місце і романтиці, і легеньким проявам ревнощів. Головне - все має бути в межах розумного, адже іноді нам у житті бракує емоцій.