Що говорить про ваш характер довжина волосся? Цікавий тест для дівчат

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Волосся може розповісти багато цікавих фактів про їхнього власника. Ваш характер підсвідомо визначає колір вашого волосся і навіть, його довжину.

Пройдіть цей цікавий тест і дізнайтеся про свій внутрішній світ з того, якої довжини ваше волосся. Для цього порівняйте у дзеркалі і визначте, якої довжини ваше волосся та прочитайте відповіді нижче. Багато часу це не займе, а здивувати вас зможе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Що говорить про ваш характер довжина волосся? Цікавий тест для дівчат - фото №1

Волосся доходить до вух ? Ви надзвичайно розумні і володієте розвиненою інтуїцією. Зразу відчуваєте брехню і лестощі. Ця довжина вказує на те, що ви не полюбляєте надмірності у їжі, одязі та спілкуванні.

Волосся до підборіддя вказує на творчу натуру з  надзвичайними амбіціями. Ви найкраще проявите себе у архітектурі, створенні інтер'єрів та дизайні.

Якщо довжина доходить до шиї - ви дуже добрі і привітні. Прагнете піклуватися про інших, забуваючи про себе. Ваше співчуття не лишається осторонь тварин, які завжди платять вам взаємністю.

Довжина до плечей відображає те, що  ви маєте багато сторін. Іноді ви любите спілкуватись, іноді бажаєте побути на самоті. Ви наче на емоційних гойдалках: день - депресія, день - радість і щастя.

Якщо волосся доходить до пахв - у вас хороше логічне мислення і всі рішення зважені і помірковані. Ви знайдете вихід з найскладніших ситуацій.

Ви можете похвалитися волоссям до талії ? Вас поважають за вашу чесність і непідкупність. На ваші поради сподіваються, а до думки прислуховуються.

Довжина до бюстгальтерного ремінця вказує на вашу молодість душі. Неважливо скільки вам років, у серці ви завжди юні.

Довжина до стегон . Жінки з такою довжиною волосся яскраві, жіночні і притягують погляд. Не піддаються на обіцянки і багато часу витрачають на догляд за собою.

Довжина до куприка  - це довжина жінок владних, впевнених у собі і своїй привабливості. Флірт у них у крові. Їх сила волі викликає заздрість у жінок, а у чоловіків від зовнішності зносить дах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можливо, не все перелічене збіглося  з вашою довжиною волосся і повністю розкрило ваш характер . Проте, ви точно трохи відпочили і гарно провели час!