Оптична ілюзія розкриє вашу обдарованість - побачити можуть тільки одиниці

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У світі інтернету з'явилася нова оптична ілюзія і тисячі людей витрачають купу свого часу, щоб перевірити себе на приховані здібності. Адже вказано, що роздивитися і розгадати цю загадку під силу лише найобдарованіші особистості.

На перший погляд здається, що на картинці просто червоний колір, але насправді там зашифрована певна цифра, проте не всі можуть роздивитися її, адже кожен мозок сприймає ілюзію по своєму, розповідає meta.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Оптична ілюзія розкриє вашу обдарованість - побачити можуть тільки одиниці - фото №1

Ця дивовижна ілюзія опублікована завдяки кандидату музикознавства Figen у Twitter. Вже більш як 500 тисяч користувачів мережі спробували розшифрувати зображене у картинці число, проте успіху досягли лише одиниці.

Спробуйте і ви свої сили та роздивіться ваш варіант відповіді. Цікаво, як у вашому випадку спрацює мозок і яке число побачите саме ви. Адже тут сховане число 571, а більшість спостерігачів побачили 7, 74 і 574.

Оптична ілюзія розкриє вашу обдарованість - побачити можуть тільки одиниці - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оптична ілюзія це обман зору. Це те, що ми можемо бачити зовсім інакше, в залежності, як наш мозок обробляє інформацію. Ці ілюзії тренують мозок і розвивають пам'ять, тому не завадить роздивлятися такі картинки щодня.