А от і не обдуриш! Цей тест допоможе дізнатися, чи легко вас надурити

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вірно кажуть: "Довіряй та перевіряй". Довіра важлива у стосунках, але чи стійкі ви до маніпуляцій? Як легко втертися до вас у довіру та чи довіряєте ви людям на всі 100% допоможе розповісти простий тест.

Для цього вам необхідно обрати одну з трьох корівок і прочитати відповідь під зображенням. Яка з тваринок першою "впадає" в очі і подобається найбільше?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
А от і не обдуриш! Цей тест допоможе дізнатися, чи легко вас надурити - фото №1
  1. Ваш вибір - коричнева без плямок?

Ви - скептик. Вашу довіру здобути надзвичайно важко. Всю отриману інформацію ви пропускаєте через сито досвіду і розглядаєте з усіх сторін. Ви не пропустите жодної деталі. Все ставите під сумнів, але це часто допомагає уникнути зради, підступу і неприємностей.

  1. Біла з жовтими плямками?

Ви часто довіряєте людям і допомагаєте у важких ситуаціях. Але ви вмієте розпізнати маніпуляції, тому надурити вас не вдасться. Ви оптимістично налаштовані і керуєтеся емоціями. Вмієте співчувати і довіряти близьким людям. Гарно зберігаєте таємниці, тому маєте багато друзів.

  1. Біла з чорними плямками?

У вас гарно врівноважений баланс між довірою і скептицизмом. Ви бачите спроби надурити і уникаєте таких людей. Схильні довіряти обґрунтовано, опираючись на перевірену інформацію. Якщо ви заловили когось на брехні, то здобути ще раз вашу довіру буде дуже складно. Найріднішим людям ви допоможете завжди. За цю рису вас цінують і поважають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Усі відносини ґрунтуються на довірливих стосунках. Тести і головоломки сприяють пізнавати себе глибше за дрібними деталями . Звертайте увагу на ваші звички і дізнавайтеся про себе багато корисної інформації.