Як дізнатися про характер жінки за формою її губ (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Про характер можуть розповісти звичні речі. Наприклад наш зріст чи те, на якому плечі звикли носити сумку. Психологи вважають, що наша зовнішність може бути тісно пов'язана з характером людини.

Спеціалісти можуть за рисами обличчя, формою носа чи губ розповісти багато цікавого. Даний тест допоможе розкрити цікаві факти з форми ваших губ. Зітріть помаду чи блиск та уважно роздивіться губи у дзеркалі. Робіть це не поспішаючи, повільно, детально помічайте всі вигини та нюанси. Тоді порівняйте вашу форму з відповідним номером на картинці. А що означає ваш вибір, читайте під картинкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як дізнатися про характер жінки за формою її губ (ТЕСТ) - фото №1

Варіант 1

Ви переповнені енергією та бажанням пізнати світ навколо. Вам ніколи не буває сумно і нудно, адже ви вмієте веселитися на повну і можете зарядити людей біля себе нестримною енергією. Ви прагнете пригод і схильні до авантюр.

Варіант 2

Ви оптиміст і прагнете бачити у людях найкращі риси. З вами просто неможливо посваритися, ви здатні розв'язати будь-який конфлікт і підняти самооцінку людини на велетенську висоту. Людина-свято, яка завжди на позитиві.

Як дізнатися про характер жінки за формою її губ (ТЕСТ) - фото №2

Варіант 3

Ви дуже любите поговорити і самотність для вас перетворюється на справжні тортури. Емоційні, довірливі, терплячі і активні. Необхідно навчитися менше довіряти людям, які хочуть скористатися вашою довірливістю.

Варіант 4

Ви багато працюєте і ставите перед собою недосяжні цілі. Щоб досягти встановленого рівня ви готові ночувати на роботі та жертвувати багатьма речами. Потрібно іноді перемикатися і відпочивати, щоб емоційно не перегоріти.

Як дізнатися про характер жінки за формою її губ (ТЕСТ) - фото №3

Варіанти 5 

Ви розумні, кмітливі і амбіційні. Ваш мозок здатний генерувати сотні ідей і ви завжди знаєте куди їх застосувати. Завжди знайдете вигоду у різних ситуаціях і перетворите навіть безнадійну справу на прибутковий бізнес.

Варіант 6

Ви чуттєві, ніжні і вразливі. Для вас любов є центром Всесвіту, і заради кохання ви можете здійснити найбожевільніші вчинки. Для вас важливо кохати і бути коханою, тому ви цінуєте взаємні прояви почуттів.

Як дізнатися про характер жінки за формою її губ (ТЕСТ) - фото №4

Варіант 7

Ваш добробут завжди буде на першому місці. Перевагу ви надасте собі і чужі емоції вас мало хвилюють, тому більшість вважає вас затятим егоїстом. Ви не жертвуєте своїми пріоритетами задля інших, але і зла нікому не завдасте.

Варіант 8

Сім'я, друзі, тварини у ваших пріоритетах. Ви щедрі, уважні і полюбляєте розв'язувати проблеми інших людей. Іноді у бажанні допомогти ви порушуєте чужі кордони і втручаєтеся не в свою справу. Обожнюєте дітей і мрієте про велику надійну сім'ю.

Як дізнатися про характер жінки за формою її губ (ТЕСТ) - фото №5

Варіант 9

Королева Всесвіту, зірка, центр і душа компаній. Товариська, цікава, емоційна і харизматична. Завжди бездоганна до кінчиків нігтів і добиваєтеся мети будь-якими способами. Слова ні, не можу, не знаю - відсутні у вашому лексиконі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але не лише губи можуть розповісти цікаві речі про ваш характер та особистість. Надзвичайно безліч інформації видасть і поза, у якій  звикли сидіти.