Який рівень вашої креативності? Про це розкаже простий тест

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото лампочка, що світить
Фото: medium

Психологічний тест на креативність

Кожна людина підходить до розв’язання проблем зі своїм особливим підходом. У когось це виявляється у неймовірному креативі і творчості, а інші роблять усе лише за чіткими інструкціями та правилами. Для людини риси характеру мають важливу та значну роль та найкраще проявляються саме у робочих стосунках.

Цікавий та надзвичайно точний тест виявить ваші слабкі та сильні сторони. Як дізнатися, до яких методів ви схиляєтеся найбільше, розповідає unian.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тест пропонує обрати одну з зображених ламп. Ваш вибір продемонструє вашу креативність або логіку та все, чим ви керуєтеся при прийнятті складних рішень.

На фото три лампи
Фото: unian

Лампа №1

Ви надзвичайно чуйна та творча людина. Найгірше для вас - обмежувати себе будь-якими рамками. Ви любите проявляти ініціативу і шукаєте підхід до розв’язання проблем з максимальною креативністю. Ви вмієте і знаєте як обійти нудні правила та досягнути успіху з максимальною вигодою.

Лампа №2

Вами завжди і у будь-яких обставинах керує лише чітка логіка. Ви ретельно і послідовно обдумуєте кожну думку і знаходите раціональне та зважене розв’язання проблем. До кожної справи намагаєтеся знайти правильне рішення: від вибору кави на сніданок до контракту на мільйони гривень.

Лампа №3

Ви з дитинства вміли знаходити правильний та рівномірний баланс у всіх сферах життя. Ви добре володієте ситуацією та знаєте, де краще покреативити, а де ситуація вимагає логічного підходу. Ви легко адаптуєтеся до різних ситуацій і вмієте подивитися на проблему з усіх можливих боків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували тест на здібності, який допоможе показати вашу наполегливість . Командний ви гравець чи краще працюєте на самоті.