Прагнете успіху чи тільки базікаєте? Цей психологічний тест у картинці миттєво виведе вас на чисту воду!

Тести
793
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чоловік, який багато працює
Фото: rg-rb.de

Цікавий тест на амбітність

Шалений трудоголік, який навіть на відпочинку думає про роботу, прихований кар’єрист , який здатний на все чи лінивий працівник, що рахує кожну секунду до закінчення робочого дня? У вас є чудова можливість, як ви насправді ставитеся до власної роботи та чи прагнете пов’язати з нею майбутнє життя.

Цікавий тест пропонує визначити ваше відношення до роботи. Чи ви керуєтеся на роботі: самопізнанням і вдосконаленням, амбітними “наполеонівськими” цілями чи лише бажанням заробити гроші, пропонує дізнатися meta.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уважно подивіться на картинку і оберіть малюнок, який подобається найбільше.

На фото місяць
Фото: Meta.ua

Картинка №1

Ви дуже амбітні та ніколи не зупинитеся на шляху до мети. Жодна несподіванка чи перешкода не завадить вам виконати задумане. Ви маєте завдатки розумного керівника, який прислухається до думки підлеглих, але при потребі ви можете “піти по головах”.

Картинка №2

Ви помірно амбітні. Звичайно, ви прагнете рухатися вперед і будувати кар’єру, але якщо ви помітите, що посада краще підходить іншому кандидату - вставляти палки в колеса не будете. Ви цілком вдоволені тим, що маєте зараз, тому надриватися і “горіти”на роботі точно не будете.

Картинка №3

Ви мало зважаєте на амбітні плани. Це не означає, що ви ліниві, просто ви значно більше цінуєте задоволення від життя і спілкування з друзями та сім’єю. Якщо постане вибір - поїхати у подорож чи взятися за вигідний проєкт, ви підете пакувати валізи.

Картинка №4

Ви цілком задоволені найменшим і не прагнете досягати успіху. Для вас краще нічого не робити, адже це означатиме брати на себе відповідальність, а цього ви робити не любите.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували тест на визначення креативності . Це складна для вас річ чи ви “фонтануєте” ідеями відразу.