Як миттєво дізнатися, наскільки ви щедра людина: тест

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чи щедра ви людина
Тест на щедрість. Фото: Хочу!

Цікавий тест покаже вашу можливість бути щедрою людиною

Іноді людина може бути щедрою на почуття , але дуже скупою на допомогу. Або ж допомагає лише рідним та друзям, а для сторонніх і снігу взимку не випросити. Простий тест допоможе перевірити щедрість вашої душі чи надзвичайну скнарість.

Хочу! пропонує швидкий та пізнавальний тест для визначення ким ви є насправді. Поділитеся останнім шматком хліба, допоможете лише окремим людям чи справжній Скрудж Макдак, який нікому, ніколи, нічим не допоможе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивіться на картинку і оберіть одну скарбничку, яка вам сподобалася більше, ніж інші. У яку б з них ви з радістю поклали свої кошти?

Головоломка на щедрість
Тест на щедрість. Фото:Хочу!

Ваш вибір - рожева свинка

Ви надзвичайно щедра людина. Вам не шкода грошей для людей. навіть сторонніх. Ви не звикли відмовляти у будь-якій допомозі: позичити кошти, знести піаніно з десятого поверху чи “попрацювати жилеткою” для сліз. Проте вам потрібно навчитися зменшувати допомогу, адже надмірна благодійність призводить до споживчих наслідків.

Ваш вибір - зелена свинка

Ваша щедрість зазвичай розповсюджується на друзів та родину. Але ви завжди дієте з обережністю. Якщо комусь необхідна допомога ви попередньо дізнаєтеся всі деталі, щоб не лишитися ошуканим.

Ваш вибір - свинка у квіточки

Ви дуже заощадливі і намагаєтеся відкладати більшу частину зарплати на депозит. Вважаєте позику поганою звичкою, тому можете позичити кошти лише у надзвичайно крайньому випадку. Ваша заощадливість на межі зі скнарістю, але це чудова можливість накопичити гроші на велику покупку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували тест, який за секунду визначить, якою бабусею ви будете на пенсії. Мрія онуків, жахіття для рідних чи мандрівниця, яка не сидить на місті?