Чи вмієте ви співчувати? Перевірте свій рівень емпатії всього за секунду (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Співчуття - це здатність відчувати те, що відчуває інша людина , і бажати їй допомогти. Співчуття допомагає нам зближуватися з іншими, розуміти їхні проблеми і потреби, а також бути добрими і милосердними.

Цей тест допоможе тобі визначити, наскільки ти співчутливий до інших і чи здатен ти співпереживати. Адже іноді люди тримають свої емоції під контролем і буває важко помітити, яка людина насправді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивіться на картинку протягом 10 секунд і оберіть дитину, на якій найдовше затримали погляд. Відповіді прочитайте під світлиною нижче.

Чи вмієте ви співчувати? Тест допоможе виявити рівень вашої емпатії - фото №1

Варіант №1

Якщо ти  обрав дитину у жовтому одязі - то ти не дуже співчутливий. Тобі байдуже, що відбувається з іншими, ти не хочеш ділитися своїми почуттями або слухати почуття інших. Ти можеш бути егоїстичним і холодним. Тобі варто навчитися бути більш відкритим і добрим до інших, тому що це зробить тебе щасливішим і знайде тобі більше друзів.

Варіант №2 

Якщо ти обрав дитину в зеленому, то ти трохи співчутливий. Тобі не байдуже, що відбувається з іншими, ти можеш відчути їхній біль або радість, але ти не знаєш, як їм допомогти або підтримати. Ти можеш бути сором’язливим або несміливим. Тобі варто навчитися бути більш активним і відважним, тому що це зробить тебе сильнішим і допоможе знайти тобі більше друзів.

Варіант №3 

Якщо ти обрав білий колір одягу, то ти досить співчутливий. Ти здатен брати близько до серця переживання інших людей і намагаєшся допомогти розв'язувати їхні проблеми та негаразди, ти хочеш їм допомогти або підтримати. Ти можеш бути доброзичливим і чуйним. Тобі варто навчитися бути більш ефективним і творчим, тому що це зробить тебе кращим і відкритішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кажуть, що здатність співпереживати іншим, робить нас людьми. Прості тести здатні відкрити про нас інформацію, яку ми  намагаємося приховати або навіть не здогадуємося про наявність певних рис у своєму характері.