"Масштаби були величезні, я почала заробляти достатньо великі кошти": ексклюзивне інтерв'ю Сandy Superstar про початок кар'єри та набиті гулі

Інтерв'ю
1 128
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Зірка ТікТок Сandy Superstar, якій нещодавно коханий зробив розкішну пропозицію , розкрила ексклюзивні факти свого життя в інтерв'ю для Hochu.ua! У нашому матеріалі ви дізнаєтесь, чому вона покинула університет після одного семестру навчання та в яких умовах вона почала вести свій блог, який переріс у 5,5 млн підписників.

► Де ви навчались після школи? Чи одразу знали, де хочете навчатись?

Я все життя хотіла проявлятися у творчих сферах. У мене ця тяга ще з маленьких років, але я не отримувала в цьому підтримки ні від своєї мами, ні від своїх близьких. Вони говорили, що це все дурниці та марна трата грошей. Мама наполягала, що я маю обов'язково вступити та навчатись на юриста, що тільки за цим майбутнє і більше вона мене ніким не бачить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У результаті я піддалась цьому і вступила навчатися на юриста. Я поступила легко на бюджет, тому що закінчила школу з золотою медаллю. Провчилась там 3 місяці й зрозуміла, що це було не моє. Я просто сиділа на парах і не розуміла, що я тут роблю та для чого я тут? Якщо я цим ніколи в житті не буду займатися, це точно не мій шлях. Уже через пів року навчання, хоча й навчалась на бюджеті, отримувала стипендію, я вирішила кинути університет. Тоді я зрозуміла, що витрачаю свій час не зрозуміло на що, чим я ніколи не буду займатись в житті. Чисто для "диплома" та папірця мені це було не потрібно. Прийшло розуміння, що я краще можу витратити цей час розвиток в інших сферах.

"Масштаби були величезні, я почала заробляти достатньо великі кошти": ексклюзивне інтерв'ю Сandy Superstar про початок кар'єри та набиті гулі - фото №1
Шкільний випускний блогерки (по центру, у довгій чорній сукні). Фото надане Хочу.ua Сandy Superstar

► Чи уявляли колись себе публічною людиною/блогером?

В мене це відчуття з самого дитинства. Я не знаю, звідки це взялось, тому що я жила в середньостатистичному суспільстві, в простій сім'ї. Я з дитинства знала, що колись маю бути зіркою, мільйонером та багато заробляти. З кожним роком я це ще більше розуміла.

Вже в 16-17 років, навіть в той час якось себе корила за те, що я нічого не роблю, заради того, щоб іти до своєї мети. Насправді я багато чого вже зробила на той момент: заробляла кошти, розвивалася, але мені все одно потрібно було щось більше і йти швидше мети.

Це була нав’язлива думка, яка зі мною була постійно, яка мене переслідувала. Після того, як кинула університет, я зрозуміла, що мені терміново треба включати голову і думати не тільки, як розвиватись, а й як далі заробляти кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Розкажіть чим ви займались після того, як покинули університет?

На той момент з моїми картинами мене, як художника почали запрошувати на всілякі виставки та заходи. Тоді, до речі, це був 2014 рік, якраз почалася війна. Мене запрошували на благодійні заходи, концерти, щоб я там представляла свої картини, як благодійні лоти на аукціони.

Мені дуже сподобалась ця вся концертна сфера і я загорілась. Почала спілкуватись з багатьма організаторами. Тоді в мене з'явилась ідея самій почати організовувати концерти. Не знаю, як до мене воно прийшло, але це було дуже цікаво. Я тоді була шалена, впевнена та енергійна. Я не боялася заходити ні в які двері, скрізь ходила та пропонувала свої послуги. Спочатку це були маленькі заходи, а з часом дійшло до того, що я організовувала величезні дні міст і фестивалі на 20 тис. людей. Тобто масштаби були величезні. Десь протягом 3-х років я цим дуже серйозно займалася: організовувала тиждень моди, Всеукраїнські конкурси краси, тобто дійсно масштабні заходи. В цій сфері почала заробляти достатньо великі кошти.

Блонерка Кенді Суперстар зараз

► Розкажіть, як та коли ви розпочали вести свій блог?

Все це дуже класно йшло і розвивалося до того моменту, як почався COVID (пандемія коронавірусу - ред.). Звісно, концертна сфера накрилась і цей мій вид діяльності також. Але ще до цього, до речі, мене запрошували працювати телеведучою і радіоведучою. Я деякий час цим займалась, але це було не дуже цікаво для мене. В цей час почав розвиватися блогінг. У нашій країні вже були блогери і я вирішила спробувати. Під час карантину, коли всі сиділи вдома та не було чим себе зайняти. З того моменту почались перші спроби вести свій блог.

► З якими перепонами ви зіштовхнулись та що порадили б починаючим блогерам?

Перші мої спроби, я вважаю, це було щось взагалі дуже "крінжове". Я не знала, як знімати, що знімати та на яку тему. Мені дуже шкода, що на той час не було людини, яка б мені підказала та дала напрямок, куди мені рухатись. Важливо знати, в якому стилі та як це правильно робити. Якби була така людина, в мене б вийшло набагато швидше освоїти цю діяльність для себе (це я натякаю на те, що зараз я проводжу свої курси по ТікТок). Тому для інших людей важливіше знайти для себе наставника, ніж самому битися, як риба об лід, як це робила я.

Тому перших два роки ведення блогу в мене нічого не виходило. Я декілька разів опускала руки, бо мені не подобалося ні те, як я знімаю, ні те, що я знімаю. Особливого розвитку не було, тому що не було якісного контенту. Я понабивала шишки, довго вчилася на своїх помилках, аналізувала, що я роблю не так. Таким чином випрацювала формулу успішного блогу не тільки в Instagram, але і в TikTok та в Youtube. На сьогодні у мене всі три соцмережі дуже активно розвиваються. Актив у них, не побоюсь цього слова, один з найкращих в Україні. Але є ще сухі факти. У мене є рекорд по ТікТоку в Україні по переглядах — це 220 млн переглядів на одному відео, а також рекорд по переглядах у Ютубі — це 240 млн переглядів. Цифри говорять самі за себе!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми ділилися цікавими фактами про блогерку Candy Superstar . Розповідаємо, як дівчину звати насправді, як вона купила собі Mercedes за 7 мільйонів, як їй вдалося стати популярною і чому її манікюр ви не сплутаєте з жодним іншим!