Виконавиця рімейку "Любий, кохай мене" презентує ремікс на вірусний трек про токсичне кохання: новий хіт від REYA (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українська співачка REYA (справжнє ім'я - Анастасія Рей) презентує ремікс на новий трек "Замок з піску". Пісня присвячена темі токсичного кохання і, на відміну від її попереднього хіта - рімейку на пісню "Любий, кохай мене", знайомить нас із реаліями життя.

Відомо, що новий трек створений в колаборації з Midnight Daddies. Він отримує підтримку стрімінгової платформи Spotify в програмі EQUAL, яка спрямована на підтримку жінок в музиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Виконавиця рімейку "Любий, кохай мене" презентує ремікс на вірусний трек про токсичне кохання: новий хіт від REYA (ВІДЕО) - фото №1
Співачка REYA

"Замок з піску" — це історія токсичного кохання, породжена порожніми обіцянками про краще майбутнє, що призводить до замкнутого кола сварок і розлучень. Пісня про те, що кохання схоже на замок з піску, який може розвалитися будь-якої миті, якщо не зробити роботу над помилками, пояснює REYA:

Цим реміксом я хотіла, ще більше підкресли настрій пісні, але тим самим зробити її більш танцювальною. Midnight Daddies вдалось все зробити ідеально, тому моя аудиторія танцівниць обов’язково буде задоволеною.

Зауважимо, що минулий реліз від REYA, це рімейк відомого хіта гурту SMS "Любий, кохай мене", що отримав популярність наприкінці нульових. Вже зараз нова версія хіта налічує понад 500 тис. прослуховувань в Apple Music та більш як 200 тис. - у Spotify. На офіційному YouTube-каналі виконавиці пісня менш як за рік зібрала 660 ти. переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка TikTok Геля Зозуля випустила новий хітовий трек . Пісня під назвою "І ось" вже завірусилася у Мережі й отримала чимало схвальних відгуків не лише від прихильників творчості Гелі, а й від тих, хто натрапляє на уривки треку випадково.