Диско-ретро вайб від Golubenko та YAKTAK: колаборація співаків "Танцюєш сама" - це щось! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вінницький романтик Golubenko і поп-сенсація YAKTAK, який зовсім нещодавно презентував власний танцювальний трек "Поруч" , знову об’єднались, щоб порадувати  фанатів новою робою! Що з цього вийшло - дізнавайтеся у нашому матеріалі!

Це вже не перший раз, коли артисти роблять колаборацію, і варто відзначити, що їх попередні композиції мали неабиякий успіх. Наприклад, трек "Не шукай" зібрав понад 3,5 млн переглядів на YouTube, а "Холодна весна" - близько 3,1 млн. Цього разу композиція має назву "Танцюєш сама".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У новому треку на слухачів чекають танцювальні ритми та запальні мелодії. Він створений в експериментальному стилі, пронизаному нотками 80-х років. Співаки передають історію головного героя, який розповідає про дівчину, що стала його Всесвітом. Історія про справжню любов і пристрасть. Трек про моменти, коли наші очі та серця сфокусовані тільки на одній людині і навколишній світ стає непомітним.

Мені хотілося створити щось танцювальне, але унікальне, щоб відрізнялося від попередніх треків. Захотілось втілити диско-ретро тематику, яка дуже відчувається саме в інструменталі. Після того, як народився приспів, я зрозумів, що для куплету ідеально Ярик. Ми з ним класно працюємо разом, тому я був впевнений, що хочу реалізувати цю ідею саме з ним. І зі своєї сторони він дуже круто доповнив цю композицію,

- розповідає Golubenko.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно новою композицією про заборонене кохання шанувальників вразила Тіна Кароль. Фанати упевнені, що в пісні "Не святі" поп-діва перевершила сама себе !