YouTube блокував, а мама не оцінила: Злата Огнєвіч нарешті випустила нашумілий кліп (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні прем'єри кліпу на пісню "Віддаю" Злата Огнєвіч намагалася всіляко підігріти інтерес шанувальників. Спочатку її мама дала явно зрозуміти, що залишилася не в захваті від відеороботи, а пізніше YouTube і зовсім нібито заблокував кліп за "оголені" сцени. Що ж таке незвичайне Злата підготувала для фанатів - розповідаємо на HOCHU.ua!

17 листопада Злата Огнєвіч планувала прем'єру свого кліпу на пісню "Віддаю". Однак коли її команда завантажувала відео на YouTube, відеохостинг почав блокувати ролик. Причиною були нібито "порушення правил щодо зображення оголеного тіла та контенту сексуального характеру". До слова, зайва відвертість не сподобалася і мамі співачки, яка негативно відреагувала, коли побачила відеороботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
YouTube блокував, а мама не оцінила: Злата Огнєвіч нарешті випустила нашумілий кліп (ВІДЕО) - фото №1

Та все ж команда артистки зробила все, щоб прем'єра відбулася. Для цього їм довелося в останні години перемонтувати відео, щоб воно відповідало правилам YouTube.

У новому кліпі Злата Огнєвіч постала перед шанувальниками в новому, особливо відвертому образі. Виконавиця станцювала в "голому" бежевому комбінезоні, під дощем.

"Віддаю" - це розповідь про шалене кохання, яке переповнює серце. Ця пісня відображає те нестримне бажання сповна розділити почуття з коханою людиною. Віддача та відвертість - основні теми цього треку, що переконують кожного: "Коли кохаєш, то немає слова "ні",

- коментує прем'єру Злата Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч натякнула, що  її серце більше не вільне.  Зауважимо, що 37-річна виконавиця не надто афішує своє особисте життя.