Тепер ще й німецькою! Мережа вибухнула від кавер версії на композицію YAKTAK "Уночі" (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український виконавець Ярослав Карпук (більш відомий за псевдонімом YAKTAK) за останні два роки став одним з найулюбленіших співаків серед українців. Його композиції збирають мільйонні перегляди на YouTube, а сучасна молодь запалює під ці треки у своїх соцмережах.

Зокрема, ліричний хіт Ярослава"Уночі" - став справжнім гімном кохання для його найбільш відданих фоловерів. Лише за три місяці пісня зібрала 11 мільйонів переглядів на YouTube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, варто зауважити, що в ТikТok, під цей звук було знято близько 100 тисяч відео. Поціновувачі нової української музики почали робити на даний трек свої неповторні кавери. Одна з таких кавер версій німецькою мовою просто розірвала мережу. Автором нового прочитання "Уночі" став Євген Янчик. Він максимально чуттєво виконав ліричну історію від Ярослава Карпука.

@yanchyk1 @YAKTAK - Уночі німецькою #німецькамова #українцівнімеччині #німеччина #німецькадляпочатківців #німецькадляукраїнців #німецькаонлайн #німецькаонлайн #німецькалегко #вчимонімецьку #німецькаукраїнською #yaktakуночі #яктакуночі #yaktak ♬ Originalton - Женя Янчик

Користувачі максимально тепло зустріли творчу ініціативу Євгена. Юзери пишуть:

  • Вау, як гарно.

  • Потужно.

  • Дуже класно.

Тепер ще й німецькою! Мережа вибухнула від кавер версії на композицію YAKTAK "Уночі" (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як YAKTAK презентував новий танцювальний трек “Поруч”. Композиція відразу завоювала серця українців.