"Заборонене кохання — завжди найсильніше": Настя Каменських вразила новим латиноамериканським треком (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Настя Каменських запрем'єрила нову, доволі провокативну композицію про заборонене кохання. Подробиці - в нашому матеріалі.

на офіційному ютуб-каналі селебритіс з'явився кліп на трек "Tu y Yo". Повідомляється, що пісня була написана ще до початку широкомасштабного вторгнення рф на території України. Композицію записали на легендарній студії звукозапису в США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Заборонене кохання — завжди найсильніше": Настя Каменських вразила новим латиноамериканським треком (ВІДЕО) - фото №1

Однак, після початку повномасштабної війни, свою звичну кар'єру Настя поставила на паузу і зайнялася благодійними ініціативами. Проте, артистка все ж таки вирішила відновити шоу-бізнесове життя. Вона зрозуміла, що повинна розповсюдити цей кліп. Зауважимо, що нова робота повною мірою  орієнтована на латиноамериканський ринок.

Любов — це наймогутніше почуття. Саме з любові створюється все найкраще у світі. Але іноді стається так, що від великої сили та непереборності почуттів, ми втрачаємо контроль. Та саме заборонене кохання — завжди найсильніше, найчуттєвіше, найяскравіше! Ця пісня про закоханих, які дуже хочуть бути разом, але не можуть. Кожного разу, коли вони бачать одне-одного, всередині починає палати шалений вогонь пристрасті. Але є багато непереборних обставин, які не дають цій парі бути разом.

— розповіла артистка.

Як бачимо, у кліпі до композиції артистка постає у двох образах — темному та світлому. Як повідомила Каменських, її образи означають складність вибору головної героїні, боротьбу її почуттів. Нашумілий трек “Tu y Yo” та відео на нього  можна послухати та побачити на всіх цифрових майданчиках. Зауважимо, що велика кількість  відомих ЗМІ зацікавились треком та кліпом NK. Це такі видання, як HOLA!USA, Rolling Stone en Espanol.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських поцілувала чужу дитину в губи. Зауважимо, що підписники досить сильно обурилися цьому вчинку, на відмінну від Потапа.