"Набери батькам": Yaktak вразив піснею про найрідніших людей та показав ексклюзивні кадри з родинного архіву (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український поп-виконавець Yaktak (Ярослав Карпук) продовжує дивувати своїх шанувальників якісною музикою. Цього разу він випустив трек на доволі особисту тему. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нова композиція називається "Батькам" та присвячена найріднішим людям у житті співака. Як бачимо з відео, Ярослав вставив у кліп кадри із сімейного архіву. Відеоробота вже опублікована на офіційному ютуб-каналі знаменитості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впродовж всієї композиції ми можемо прослідкувати яскраві моменти з життя ще маленького артиста в різні часи. Свій реліз хлопець прокоментував наступним чином:

У когось уже немає батьків, хтось із ними не спілкується, хтось може поговорити, як із найкращими друзями, а хтось набирає раз у три тижні. Але знаєте, ким би ми з вами не були, скільки б ми не бачилися, де б нас не носило життя – батьки завжди в наших очах живуть, і їхні мрії про те, щоб ми з вами були достойними та щасливими людьми, завжди з нами, поки і ми ще тут. У цьому кліпі я старався передати свої думки й емоції, але я точно знаю, що кожен із вас має свою історіюю. Кожен із вас по-своєму відчуває і знає, про що цей трек. Набери батькам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як   мережа вибухнула від кавер версії на композицію YAKTAK "Уночі". Тепер хіт звучить ще й німецькою.