П'ятірка найбільш атмосферних композицій про зиму (ФОТО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кожна з пір року по-своєму прекрасна. Та чи інша людина говорить про те, що їй подобається сонячне літо, таємнича та доволі меланхолійна осінь, хвилююча весна.  Зиму ж також чекає багато людей, плекаючи з цим часом свої окремі надії та побажання, адже багато хто вірить, що саме напередодні новорічних свят виникають якісь чари, а реалізація бажань стає не такою вже й захмарною.

Тож до вашої уваги пропонуємо п'ять атмосферних пісень, які зігріють вас в холодний зимний вечір. Кожен з треків змусить вас посміхнутися та повірити в передноворічне диво.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Микола Янченко, Наталя Фаліон - "Кума-Зима"

Весела композиція від Миколи Янченка та очільниці колективу "Лісапетний батальйон" Наталії Фаліон вже зібрала майже 6 млн переглядів на Youtube. Окрім того варто відзначити, що в трекові не тільки описуються події, що відбуваються у зимовий період, так ще й майстерно передається українська ментальність і традиції.

Алла Пугачова "Снег падает на всех"

Одна з пісень пізнього етапу творчості Алли Пугачової. Її не можна вважати новорічною. Цей трек радше із циклу композицій про зиму. Під жартівливим приспівом у тексті сховався доволі глибокий і меланхолійний настрій, який передає композиція.

Марія Стопник - "Зима"

Учасниця шоу "Х-фактор", а нині відома українська акторка Марія Стопник 3 роки тому вразила авторським зимовим треком "Зима". Композиція в свій час котувалася на окремих радіостанціях.

Ірина Федишин - "Зима"

Композиція Федишин була випущена два роки тому. Вона має максимально ліричний, передноворічний родинний настрій.

Севак Ханагян - "Зима"

Виконавцем найбільш свіжої з нашої добірки пісні став переможець української версії шоу "Х-фактор" Севак Ханагян. У композиції "Зима" Севак вражає своїм потужним вокалом, а також завдяки смачному оранжуванню максимально вдало передає атмосферу треку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про найкращі пісні за часів Незалежності України. У топі представлено 20 композицій.