Топ-12 кращих пісень, що неодмінно піднімуть вам новорічний настрій (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Новий рік та Різдво - це завжди особливе свято. Напередодні цих днів ми входимо із новими надіями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для рідної країни. Ми завжди покладаємо великі сподівання на те, що це свято принесе радість, успіх, кохання, якщо його не було в минулому році, щастя та лише позитивні емоції.Окремо зупинемося на новорічних треках, які набувають своєї актуальності саме в цей час.

Тож, з метою формування святкової атмосфери, пропонуємо вам добірку з 12 треків  до Нового року та Різдва. У рейтину представлено як сучасні треки, так і ті, що вже давно стали улюбленими для пересічного слухача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Верка Сердючка - Ёлки

Один з найулюбленіших українцями треків Сердючки. Максимально влучно передає настрій та гармонію очікуваного свята.

Олександр Пономарьов - Я твій Дід Мороз

Як завжди, професійно з точки зору вокалу, харизми та звуку. У репертуарі Олександра дуже мало подібних пісень.

Брати Борисенки - Колдовала зима

Зірки "Фабрики зірок" у свій час дует братів-близнюків підкорив серця українців, зокрема завдяки цій пісні. На жаль, Борисенкам так і не вдалося закріпитися на олімпі українського шоу-бізнесу.

Юркеш - Йолочка зажгись! 

Жартівлива пісня рок-гурту, фронтменом якого є знаменитий співак Юрко Юрченко. Трек увійшов до альбому "Менуети".

Скрябін - З Новим роком і Рождеством

Максимально атмосферна та влучна пісня від легендарного гурту про новорічні клопоти. Завдяки тексту цієї пісні, новорічний настрій відчувається просто в повітрі.

Дзідзьо - Старий рік минає

Популярний український артист максимально вдало передав настрій відомої колядки "Старий рік минає". DZIDZIO вдалося у сучасній манері передати своєрідний автентичний різдвяний настрій.

Меловін - Чудова мить

Ліричну композицію про Новий рік, присвячену своїм батькам, Меловін написав коли йому було 21. У ній максимально чітко передається атмосфера новорічної казки та очікування миті, коли годинник проб'є 12.

Монатік - Свято наближається

У 2018 році Дмитро Монатік представив на широкий загал свою версію новорічної мелодії "Свято наближається". Артист написав повноцінну пісню на ритми новорічної реклами.

Mad Heads - Новий рік!

Трек заворожує з перших секунд. Можна сказати, що композиція передає весільний настрій, так як у ній задіяний максимально широкий набір ударного та духовного інструментал.

MMDANCE - Новогодняя

Модний і смачний трек про святкування та новорічну ніч. Відеоробота вже зібрала понад 9 мільйонів переглядів.

ДЯДЯ ЖОРА feat. Бигуди Шоу - С Новым Годом! 

Комік Дядя Жора все частіше замахується на те, щоб називатися співаком. Свого часу його композиція з "Бігуді Шоу" наробила не мало галасу.

Марія Собко - Новий Рік

8 років тому Марія Собко випустила справжній новорічний хіт. Композиція неабияк чіпляє своїм приспівом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам новорічні дитячі пісні для хорошого настрою. Вони швидко вчаться і легко запам'ятовуються.