Свято наближається! Оновлений український "Щедрик" підкорює мережу (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зовсім скоро 2023 рік стане історією, і весь світ перегорне чергову сторінку календаря. А поки що, в мережі стали актуальними святкові , передноворічні  фільми, пісні, книги.

Цього року вона набула ще більшої популярності, адже відомі музиканти зробили з даного треку доволі оригінальну річ. Мова йде про роботу французького діджея Naeleck та ізраїльський ді-джей дует Vini Vici.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що ці музиканти входять до 100 найкращих діджеїв планети за версією DJ Mag. Отож, композитори нашого часу випустили ремікс на "Щедрик".

Нова версія має назву "Home Alone" та перекладається як "Один удома". Вочевидь, така назва є символічною і її обрано неспроста. Помітно, що автори нас відсилають до одного з найвідоміших новорічних фільмів "Сам удома".

Цікаво, що техно-версія "Щедрика" дуже прийшлася до смаку користувачам Tik-Tok і стала справжнім трендом у цій соцмережі. Користувачі з усього світі знімають свої тіктоки в очікуванні Нового року.

@avtomusic11 Нереально качає #трек #щедрик #ремікс #авто ♬ оригінальний звук - ♚

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як YAROMIYA презентувала різдвяний хіт "Щедрик" у тандемі з GLOVA. Вийшла максимально атмосферно.