Співачка YAROMIYA презентує різдвяний хіт "Щедрик" у тандемі з GLOVA (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Всесвітньовідома різдвяна пісня "Щедрик" отримала нове авторське звучання! Співачка YAROMIYA спільно з  саундпродюсером GLOVA прочитали щедрівочку по-новому. Що з цього вийшло - розповідаємо далі!

Традиційно, у пісню вкладені: зимова атмосфера та відчуття наближення свят. Проте в обробці артистів відчувається яскраво виражена лінія електронного саунду, який робить сингл більш сучасним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зізнається сама співачка, "Щедрик" у такому виконанні має додати більше яскравих фарб у ці непрості, хоч і святкові, дні. Ось що кажуть про новий трек YAROMIYA та GLOVA:

Співачка YAROMIYA презентує різдвяний хіт "Щедрик" у тандемі з GLOVA (ВІДЕО) - фото №1

Хочеться, аби наші колядки та щедрівки звучали так, аби прищеплювати любов до українських традицій було легко та невимушено. Наполегливо хочемо аби наша молодь ще більше пишалась нашою культурою та бажала бути її частиною.

Хоч "Щедрик" і має вже тисячі різних обробок, ми мали на меті зробити щось потужне та не схоже на інших. Подейкують, у нас вийшло!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська зачарувала новим святковим треком "Давай зустрінемо Різдво вдома". У новій пісні співачка зазначила, що, на жаль, вона, як і мільйони українців, не зможе зустріти свято усією своєю родиною.