Український ТОП-співак YAKTAK представляє новий емоційний трек "Попелом" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярний український співак YAKTAK, який нещодавно зібрав два солаути в один день, представив новий трек "Попелом". Його пісня всього за 3 дні зібрала на YouTube понад 115 тис. переглядів!

Домашнє подвір'я, де ти ріс - таке тепле і рідне. Це місце, де тебе завжди чекають, приймають і люблять, де тебе ніжно вітають, дають добрі поради і вірять у тебе до самого кінця. Саме так автор розповідає про свою новинку. YAKTAK у пісні "Попелом" висвітлює і любов до рідного дому, і конфлікт - коли інші намагаються забрати усе це.

Український ТОП-співак YAKTAK представляє новий емоційний трек "Попелом" (ВІДЕО) - фото №1
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Емоції автора в композиції передаються через дощ і град. Проте, пропри всі труднощі, трек нагадує нам, що шлях додому завжди знаходиться в наших серцях і ми завжди зможемо знайти дорогу до рідного двору, навіть якщо вона засипана попелом.

"Попелом" - це про дім, який є фортецею для кожної людини. Іноді цей дім хочуть забрати інші... Моя пісня про те, що навіть якщо стежка додому буде засипана попелом, кожен з нас все одно її знайде,

- говорить виконавець, визнаний найпопулярнішим українським артистом 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо, Алан Бадоєв назвав найперспективніших молодих артистів України. До списку потрапив YAKTAK, співачка KOLA та кілька інших молодих артистів, які лише нещодавно показали себе.