Ось що ви захочете додати в плейлист! Алан Бадоєв назвав найперспективніших молодих артистів (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв має за плечима величезний досвід роботи у сфері шоубізу. І його професійна думка є значущою для багатьох артистів. А ось що він думає про молодих виконавців - подробиці на HOCHU.ua!

У коментарі YouTube-блогеру Богдану Беспалову продюсер розповів, кого з нових артистів на українській сцені вважає особливо перспективними. Алан Бадоєв зізнався, що радий бачити, як в українському шоубізнесі з'являються нові імена з якісною музикою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, першим Алан Бадоєв виділив артиста YAKTAK. Наразі йому всього лише 18 років, проте його пісні вже знають слухачі різного віку, а сам співак збирає немаленькі концертні зали.

По-перше, пісні подобаються, по-друге, щось у ньому є справжнє,

- пояснив Алан Бадоєв.

Крім того, Алану імпонують треки співачки KOLA. До списку кліпмейкера також потрапили київський саксофоніст, який виступає під сценічним ім'ям Бармалій, гурт "Циферблат", а також співачка Mary.

Багатий список тих, хто мені подобається зараз. І я дуже радий цьому, бо це наше майбутнє. Я хочу, щоб вони міцно встали на ноги,

- підсумував кліпмейкер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв чесно відповів, чому він не на фронті . Відомий режисер і продюсер здивував шанувальників заявою про війну.