Останній та перший релізи у році: Klavdia Petrivna разом з Osty представили дві спільні композиції (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одна з найзагадковіших виконавиць на українській сцені, голос тіктоку та справжнє відкриття минулого року Клавдія Петрівна в останній день 2023-го та 1 січня 2024-го здивувала всіх своїх фанатів чудовими релізами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 31 грудня на YouTube каналі Клавдії Петрівни з'явився дуетний трек "Чорні Білі", який вона записала спільно з талановитим та молодим українським виконавцем Osty. Лише за добу відео з ютуб  каналу співачки змогло зібрати майже 100 тисяч переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що текст пісні має максимально символічний зміст. Зауважимо, що композиція побудована на дивовижних вайбах зими та кохання, без сумніву, кращого почуття, яке у пісні протиставляється грі в шашки.

Інший же трек нашумілий дует 2023-го представив 1 січня вже у новому році. Ця композиція має назву "Сніг". Вона також і про кохання, і про зиму, і про новорічні настрої та святкові емоції. Відео вже встиглл набрати більш ніж 42 тисячі переглядів.

Фоловери тепло зустріли як перший, так і другий реліз. Зокрема, армія фанатів Osty та Клавдії Петрівни пише:

  • Чарівний голос!

  • Дякую за пісню! Чомусь котились сльози, коли слухала...

  • Чудова пісня.

Останній та перший релізи у році: Klavdia Petrivna разом з Osty представили дві спільні композиції (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як голос TikTok покоління Klavdia Petrivna вразила дебютним альбомом. Зауважимо, що цю артистку цитує Олена Зеленська.