Потап написав пісню на Євробачення для виконавиці Svoiia та прокоментував її основний меседж

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український реп-виконавець Потап висловився щодо Національного відбору на Євробачення 2024 та заявив, що у нього є своя кандидатура на перемогу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож у своєму фотоблозі репер висказався відносно композиції однієї з конкурсанток. Потап говорив про пісню співачки Svoiia(раніше - Ассоль) "Little Angels".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, продюсер та артист приклав свою руку до написання цієї конкурсної пісні. Як повідомив Потап, у цьому треку йдеться про війну, внаслідок якої діти вивозяться на чужину.

Україна робить неймовірну роботу по поверненню своїх дітей, яких викрали та вивезли під час війни на чужі землі. Історії цих маленьких українців шокують нас своєю кривавою правдою. Ми повинні розповідати світу про те, що відбувається. Жодна дитина на Землі не повинна переживати жахіття війни – діти втрачають домівки, батьків, сім'ї... Ці маленькі янголятка платять неймовірно високу ціну за помилки дорослих, не тільки в Україні, але й в Ізраїлі, Палестині та багатьох інших країнах,

- написав 42-річний артист.

Потап написав пісню на Євробачення для виконавиці Svoiia та прокоментував її основний меседж - фото №1

І хоч Потап закликав українців голосувати у застосунку Дія за співачку Svoiia, щоб вона стала 11 учасницею фіналу національного відбору, але до його слів не дуже дослухалися.  За виконавицю проголосувало трохи більше 23 тисяч українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, хто став 11-м учасником національного відбору на Євробачення 2024. Як виявилося, українці проголосували за фольк.