Новорічний перезапуск: український гурт "Cocos" - тепер дует, а не тріо. Дівчата випустили першу за 5 років пісню (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гурт "Cocos", який у 2017-му увійшов в ТОП-20 музичних гуртів України, а наступного року - у ТОП-15 найкращих жіночих гуртів, перезапустився! Що змінилося і з якою піснею дівчата вирішили феєрично повернутися відразу після Нового року 2024 - розповідаємо далі!

Як повідомив HOCHU.ua менеджмент артисток, гурт перезапустився через 5 років і зараз у його планах - записати новий альбом та кліпи. Наразі дівчата презентували новий трек під назвою "Новорічне кіно". Саме ця пісня перезапустила гурт " Cocos " з нуля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Новорічний перезапуск: український гурт "Cocos" - тепер дует, а не тріо. Дівчата випустили першу за 5 років пісню (ВІДЕО) - фото №1

Повідомляється, що у новий склад гурту увійшли дві талановиті молоді дві дівчини, які готові випускати музику і тим самим пропонувати український контент та робити виступи для ЗСУ.

Ковід та війна внесла чимало змін в сферу шоу-бізу та людей в Україні та усьому світі, через ці фактори призупинили були і ми творчу діяльність на такий великий термін,

- йдеться в офіційній заяві гурту.

Додамо, що гурт "COCOS" бере свій початок у Мінську. Згодом, змінивши склад, гурт перебрався в Україну. Відбулося це у 2016 році. До складу гурту входили три співачки:

  • Даша Зеброва

  • Альона

  • Вікторія Січова

Популярність гурт здобув, випустивши на початку кар'єри свій хіт " Instagram ". Згодом дівчата навіть записали однойменний альбом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні зірка українського шансону Гарік Кричевський підготував сюрприз для своїх шанувальників: славнозвісна "Кияночка" зазвучала українською ! Оцінити хіт у новому звучанні тепер можете і ви!