Популяризація української мови на ділі: італійський виконавець презентував україномовний трек (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Італійський артист Альфонсо Москато вразив українських користувачів мережі широким жестом. Він написав композицію українською мовою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про реліз треку Москато "Згадка" ("L'enigma")  повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України. Відомство зазначає, що робота була створена спільно з Ольгою Єрмак - фахівцем з музичного бізнесу, яка серед поетів відома по псевдоніму "Мідна".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нова композиція Альфонсо оповідає про життя на руїнах. Це драматична історія любові, того неймовірного почуття, яке виникло у дуже складних умовах, де немає місця романтиці.

До речі, цікаво, що до свого нового досвіду Москато взагалі не знав української мови. Також повідомляється, що усі кошти від прослуховувань треку буде передано до фонду "Голоси дітей". Цей фонд опікується дітьми, що постраждали від бойових дій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Maneskin здивував кліпом на нову композицію"VALENTINE". Варто зазначити, що трек має максимально філософський посил. Він розповідає про переживання 20-річного закоханого юнака, якого переслідують життєві виклики.