Milena, польська зірка з українськими корінням, вразила новим хітом "Drugi brzeg" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Україно-польська співачка Milena здивувала фанатів новою композицією. Її трек під назвою "Drugi brzeg" поєднує в собі елементи поп-музики та репу і звучить це насправді дуже цікаво! Деталі - вже у нашому матеріалі.

Як повідомили ХОЧУ! у пресслужбі виконавиці, цей трек став важливим кроком у її творчій кар'єрі, адже демонструє унікальний вокал Мілени і глибоке розуміння нею сучасних музичних тенденцій. Так, сингл "Drugi brzeg" розкриває тему любові та нових початків після складних життєвих ситуацій. Пісня, яка створена за сприяння композитора Петра Островського та автора тексту Кароля Янушкевича, показує не тільки вокальні здібності Milena, але й її здатність тонко передавати емоції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сама виконавиця зауважує, що на створення нової роботи пішло більше 2 місяців, оскільки вона зосереджувалася на кожній деталі:

Цей трек для мене не просто про кохання, але й про силу та відвагу. Працюючи над "Drugi brzeg" протягом 2-х інтенсивних місяців, я зосередилася на кожній деталі, щоб створити щось унікальне.

Експериментуючи зі своїм вокалом і поєднуючи його з чоловічим репом, я вийшла за рамки своєї зони комфорту. Це було новим викликом для мене, але я вірила в цей проект і довела собі, що можу досягти будь-якої мети.

Зауважимо, що Milena народилась в Україні і є випускницею балетної школи в Києві. Вона мала всі шанси стати професійною балериною, проте обрала шлях музики й творчості. Після переїзду в Польщу вона активно займалася танцями, організацією модних показів і керувала бутиком з одягом від польських дизайнерів. А після народження двох синів співачка почала інтенсивно розвивати свій вокальний талант і дебютувала у музиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, "Drugi brzeg" у перекладі з польської мови означає "По той бік", "Інша сторона" або "З іншого боку". Трек уже доступний на youtube.

Нагадаємо, днями відомий італійський виконавець презентував україномовний трек "Згадка". Про реліз цієї унікальної пісні повідомили у Мінкульті!