"Я взяв диктофон і "от" і "до" заспівав її": Melovin зізнався, як народилася його пісня на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Епатажний та скандальний український виконавець Меловін, який нещодавно зізнався, чому став менше донантити на ЗСУ, розповів про прийдешній нацвідбір на Євробаченні 2024 та пісню, яку він написав із замахом на поїздку у Швецію, де пройде конкурс. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артист дав інтерв'ю український блогерці та своїй подрузі Аліні Доротюк. Відео вже розповсюджене на її YouTube каналі. Зокрема, Аліна запитала у Меловіна, чому він вирішив знову претендувати на поїздку на Євробачення та про що буде його конкурсна пісня. Cпівак відмітив, що нова композиція "Dreamer" дуже відрізнятиметься від попереднього треку виконавця "Under The Ladder", з яким він представляв Україну на конкурсі у 2018 році. Знаменитість розсекретив, що довгоочікувана пісня написана у стилі дарквейву (музичний стиль, який поєднує мелодику та ритміку готик-року з використанням електронних та іноді симфонічних музичних інструментів.)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, 26-річний артист заявив, що поїздка на Євробачення - це певний  незакритий гештальт. Щодо пісні, то співак зауважив, що знає як зробити, аби цього року Україну на конкурсі запам'ятали як одну з найяскравіших країн. Виконавець переконаний, що йому під силу донести до єврофанів більш яскраві емоції, які вже прийнято переживати після прослуховування виступів представників України.

Щодо написання треку "Dreamer" (Мрійник), який можливо представить Україну на масштабному пісенному дійстві, співак зауважив, що написав її доволі спонтанно, іншими словами, на одному диханні. Селебритіс каже:

Це потужно, це сміливо,це про вас. Я дуже її позиціоную, як пісню мого авторства.Вона прийшла в голову, я взяв диктофон, і от і до просто заспівав її , і все. Я зрозумів, що це про них, я сьогодні про вас, для вас і в ім'я вас, в ім'я всіх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MELOVIN розповів, чи перебуває у стосунках. Артист заявив, що він не проти різного виду уваги до себе.